Opleiding tot contactpersoon

Opleiding tot contactpersoon

Per 31 december 2018 gaan alle activiteiten van de VBN stoppen en gaan we over tot opheffen. Het volgen van de opleiding tot contactpersoon is daardoor helaas niet meer mogelijk.  

Onze contactpersonen ondersteunen andere moeders bij het geven van borstvoeding. Zij worden opgeleid om vragen te beantwoorden en informatie te geven: via de mail, via Facebook of aan de telefoon, in een Borstvoedingcafé, door het organiseren van bijeenkomsten, of op kraammarkten en beurzen.

De opleiding bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte, waarin het aanreiken van (schriftelijke) informatie centraal staat.

Meer weten? Lees deze aanvullende informatie en neem contact op als je belangstelling hebt om je verder te oriënteren op de mogelijkheid om ook contactpersoon te worden.

Wil je vooral zelf meer weten over borstvoeding? Kom dan naar één van onze ledendagen. Ook als je overweegt om de opleiding te gaan doen, kun je met een bezoek aan een ledendag alvast kennismaken met onze vereniging en een indruk krijgen van de scholingsdagen.